Boldogság napló

Szeretnélek titeket arra biztatni, hogy vezessetek egy kis naplót, mert a leírt szónak valóban ereje van. Itt találhattok, egy nyomtatható lapot, melyet minden napra el tudtok készíteni magatoknak!

Ide kattintva le tudjátok tölteni!

10 dolog, amit 10 éven belül elértem

Ezeket a terveket minden egyes nap írd le, egészen addig, amíg azok meg nem valósulnak!Az első lépés az, hogy gondold át, mi az, amit el szeretnél elérni 10 éven belül. Ki akarsz lenni, mit szeretnél csinálni? Hidd el, ha megfogalmazod ezeket a hosszú távú célokat, és minden egyes nap leírva látod őket, tudat alatt is teszel a megvalósulásukért és sokkal hamarabb be fognak következni, mint azt gondolnád! Nagyon fontos a jelen idő használata, hiszen a gondolatnak teremtő ereje van és annak is nagy szerepe van, hogy konkrétan fogalmazzuk meg az elérendő célokat.

5 dolog, amiért hálás vagyok

A hála nagyon fontos, hiszen a rohanó hétköznapokban sokszor elveszünk és nem értékeljük az élet apró dolgait! Minden reggel keresd meg azokat a dolgokat, amikért hálás tudsz lenni, legyen az bármely apróság.

Egy nagy álmomat valóra váltva, elkészítettem a saját naplómat, melyet meg tudtok vásárolni és melyben 2 hónapra előre tudtok tervezni!

Kattints ide, ha érdekel a lehetőség!

Vélemény, hozzászólás?