Halloween-i denevéres dekor

Idén a faragott tökök és a diffúzorokot díszítő sablonok mellé készültünk a gyerekekkel egy kis újdonsággal, mivel most nálunk kerül megrendezésre a Halloween-i party és rengeteg dekorra volt szükségünk a lakás feldíszítéséhez.

Így hát egy esős őszi szombaton, amelyet egy hétig tartó esős napok előztek meg, denevéreket készítettünk a falra az ilyesztő hangulat fokozása érdekében.

Hogyan készül?

1.lépés

Töltse le a Halloween denevérsablont, és vagy vastag vagy normál papírra nyomtasd és vágd ki őket.

Ha normál lapra nyomtattad, vágd ki a denevéreket, és rajzold át őket egy kartonlapra, hogy stabil sablonod legyen. 

2. lépés

Rajzold át a denevéreket fekete papírra, egy olyan ceruzával vagy tollal, amit később a vágásnál látni fogsz.

3. lépés

Vágd ki a denevéreket. Használd mind a 4 méretet, és nyugodtan vágj a vonalakon kívül vagy belül, hogy több méretvariációt hozz létre, mert ez adja a varázsát majd a dolognak.

4. lépés

Fordítsd a denevéreket úgy, hogy a ceruza vonala legyen alul, ha esetleg látszik. Óvatosan hajtsd át a szárnyat a test fölé, hogy enyhe hajlítást hozz létre a papíron. Ha akarod egy kicsit fel is pödörítheted a szárnyakat.

5. lépés

Egy apró darab falra ragasztható szalagból készíts gyűrűt, hogy mindkét oldala ragadjon és helyezd a denevér hátára, majd nyomd fel őket a falra. Rendezd el szépen a falon a kis denevéreket.  Használj kisebbeket lent, és nagyobbakat fent, illetve végig különböző méreteket.

Vélemény, hozzászólás?