Nyereményjáték szabályzat

  • Post category:Egyéb kategória
  • Reading time:5 mins read

NYEREMÉNYJÁTÉK – “Fantasztikus nyereményjáték ” Játékszabályzat 

A játék szervezője Sempire Kft (8000, Székesfehérvár Sarló utca 2. ) nyereményjátékot hirdet a @szandrasessentials Instagram oldalán.

A játék időtartama:

A nyereményjáték időtartama:

2021.07.04-2021.07.08

Sorsolás: 2021. 04.09 

Eredményhirdetés a sorsolás napján történik meg.
A szervező a résztvevő Játékosok közül a sorsolás napján elektronikus sorsolás útján választ ki 1 nyertest véletlenszerűen, amit Instagram oldalán elérhetővé tesz.

Kik vehetnek részt a játékban?

A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött Instagram felhasználó természetes személy, aki magyarországi tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik és a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a nyereményjátékban. A nyeremények sorsolásán csak azok vehetnek részt, akik a nyereményjáték időszakában teljesítették a nyereményjáték kiírásának feltételeit.

NYEREMÉNYJÁTÉK – “Tavaszi megújulás” nyereményjáték feltételei 

A játékban azok vehetnek részt, akik a poszt alá kommentelnek.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan kommentekért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú, témájú részvételek helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. A szervező továbbá, fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére.

Nyeremény

Desert Mist kezdőkészlet

Nyertes értesítése

A nyertest Instagram bejegyzésben értesítjük. A sikeres kapcsolatfelvételt követően a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kap.

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a nyertes nevét az átvételt rögzítő fényképet a honlapon és az Instagramon. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve a nyereményjátékkal kapcsolatban nyilvánosságra kerüljön.

Adatkezelés

Az adatkezelés a nyereményjáték lebonyolítása és a nyeremény átvétel igazolásának céljából történik és az ehhez szükséges ideig tart. Mivel online sorsoló rendszer segítségével lesz kisorsolva a nyertes a bejegyzés hozzászólói közül, harmadik személy részére is elérhetők lesznek a hozzászólók felhasználói nevei. Nyeremény esetén a Szervező a megadott személyes adatokat továbbítja a szállítónak. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt megtekinthető:

A nyereményjátékot semmilyen formában nem támogatja az Instagram, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik az Instagramhoz, az Instagram platform használatán túl.

Egyéb rendelkezések

A Szervező nem vállal felelősséget a felhasználó, nyertes mulasztásából eredő következményekért. Abban az esetben, ha a nyertest nem lehet értesíteni, vagy nem reagál az értesítésre.Amennyiben a nyertes nyereményét az előre egyeztetett időpontban, határidőig nem veszi át, nyereményét elveszíti.

A nyeremény visszautasítható, de készpénzre nem váltható!

Sempire Kft jogosult arra, hogy jelen promóciós játékot bármely időpontban technikai, kereskedelmi vagy működési okból megszüntesse vagy a jelen játékszabályzatot megváltoztassa, ebben az esetben gondoskodik a játék résztvevőinek megfelelő tájékoztatásáról.

Vélemény, hozzászólás?