Charcoal bar soap

  • Post category:Illóolaj / Olajok
  • Reading time:4 mins read

Az aktív szén és az erős illóolajok tökéletes kombinációját adja ez a bőrtisztító szappan.

Tudtad, hogy a faszenet ivóvíz és a fogak tisztítására használják? A bőrápolás során képes kivonni a méreganyagokat és a szennyeződéseket a pórusokból, így frissnek és megújultnak érezheted a bőröd, elképesztően mély tisztítással. A faszénnek “felszívó” képességei vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy más elemeket magába vonjon. A mágneshez hasonlóan segít eltávolítani a szennyeződéseket, olajakat és más szennyeződéseket a bőrről.

A Young Living’s Charcoal Bar szappanját a Orange Blossom illóolajkeverékkel van feltöltve, ami a levendula, a pacsuli, a rozmaring és a citrom illóolajok keveréke, amelyek friss, tiszta illatot adnak neki.

Egyéb kulcsfontosságú összetevők: olívaolaj, Wolfberry olaj, jojobaolaj, napraforgómag-olaj, aloe vera és narancsvirág-kivonat. Ezen összetevők mindegyike hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, és segíti a bőr hidratáltságát és frissességét, így nem kell aggódni, hogy a bőr túlzottan kiszárad.

Ez a termék minden bőrtípusra kiváló, de különösen alkalmas a foltos bőrre.

Használd az egész testeden, hogy tisztítsd és szagtalanítsd, vagy add hozzá bőrápolási rutinodhoz. Szulfátok, ftalátok, parabének, festékek, szintetikus illatanyagok és tartósítószerek nélkül készült. Ez egy természetes eredetű szappan, amelyet biztosan megszeretsz!

A fenntarthatóság mindig nagyon fontos tényező a Young Living-nél. A faszenet általában lassú pirolízissel állítják elő, amely fa vagy más anyagok hevítése oxigén hiányában. Ezért, hogy fenntarthatóbb terméket hozzanak létre, ezt a fontos összetevőt a kókuszdióhéjból nyerik ki a fa helyett.

Előnyei:

• Bőrtisztító aktív szenet és tiszta illóolajokat tartalmaz

• A bőr tiszta, puha és sima marad

• Szulfátok, ftalátok, parabének, festékek, szintetikus illatanyagok vagy tartósítószerek nélkül készültek

• Vegán és erőszak mentes

• Tisztítja a felesleges olajat anélkül, hogy a bőrt lecsupaszítaná

Kattints ide, ha szeretnél regisztrálni!

Vélemény, hozzászólás?