A prémium kezdőkészlet

Kérlek ellenőrizd, hogy a regisztráció elkezdésénél az én tagsági számom (20455362) szerepeljen a My Sponsor és az Enroller ID-nál.

A kezdőkészletben a 12 legnépszerűbb illóolajat találod meg.
Ezeket az olajokat a Young Living válogatta össze nekünk, hogy külön-külön használhassuk a problémáinkra, vagy összekeverve, hogy támogassanak az élet szinte bármely területén.

A kezdőkészlet mellé egy diffúzor is jár és most már 4 gyönyörű típus közül választhatsz:

Kapsz 2 db mintát a NingXia Red-ből is, amely a Young Living szuperhatású antioxidáns itala, goji bogyóból.

A prémium kezdőkészlet 193.03 € (számos európai országban olcsóbb) és ez hihetetlen érték, mivel minden terméket külön-külön megvásárolva több mint 330 €-t fizetnénk.

2023 ÓTA A PANAWAY ILLÓOLAJ HELYETT 5 ML VANILLA ILLÓOLAJ VAN A KEZDŐKÉSZLETBEN, MELYNEK CSODÁS ILLATA MINDENNEL JÓL KEVEREDIK!

Íme az olajok és néhány tipp a felhasználásukra:

GYEREK KEZDŐKÉSZLET​

Már nálunk is elérhető a közkedvelt és kimondottan a legkisebbek számára megalkotott kezdőkészlet!

Ez egy Feather the Owl diffúzort, valamint 5 olyan illóolajat tartalmaz, melyek a 2 évesnél nagyobb gyermekek számára már megfelelően vannak hígítva!

Ha szeretnél egészségesebb és tisztább életet élni, ez az olajokkal egyértelműen megvalósítható! Személyesen foglak vezetni az úton, hogy megbizonyosodjam arról, megfelelő oktatással, forrásokkal és receptekkel rendelkezel.

Csatlakozz a Facebook és Instagram csoportjaimhoz, egy igazi támogató közösséghez!

Lehetőséged van csatlakozni a Young Living saját hűségprogramjához (Essential Rewards), mely a kezdőkészlet után a második legjobb döntésed lehet, hiszen számtalan előnnyel jár a tagság!

Mivel a Young Living kezelőfelülete angol nyelvű készítettem, pár hasznos videót, melynek hála akkor is gyerekjáték lesz a csatlakozás, ha nem erősségetek az angol!

Vélemény, hozzászólás?