RAGYOGJ! 75 napos kihívás

Üdvözöllek itt! Annyira örülök, hogy érdeklődsz a 75 napos Ragyogj! kihívás iránt! 

Miért hoztam létre ezt a kihívást? 

Mert szeretném, ha megtapasztalhatnád azt, hogy mennyivel kiegyensúlyozottabb, energikusabb, álmokkal telibb lehet az életed. Azért, hogy megmutassam, hogyan szabadulhatsz meg a stressztől és élhetsz kiegyensúlyozottabb életet. Azért invitállak erre a kihívásra, hogy megtapasztald azt, hogy milyen az, amikor a szorongás helyét átveszi az élet iránt érzett jól eső izgatottság. Azt szeretném, ha megtapasztalnád, hogy egyszerű lépésekkel és eszközökkel milyen fantasztikus változást érhetsz el a napjaidban!

Vásárold meg most a csomagot ITT és vágj bele a 75 napos kihívásba!

Ezt a csomagot annak alkottam meg, aki

  • Szeretne kitörni a stresszből, a szorongásból, frusztrációból
  • Szeretne szeretettel fordulni önmagához 
  • Szeretne energikusabb lenni, vibrálóbb, magabiztosabb
  • Szeretne minden nap izgatottan felkelni, mert tudja, hogy fantasztikus napja lesz
  • Szeretne kiegyensúlyozott lenni, nyugodt…legyen szó bármilyen szituációról 
  • Szeretne egészséges, fitt lenni mind fizikálisan, mind mentálisan
  • Szeretne álmodni, vágyakozni és alkotni…és elérni bármit, amit akar!

És mindezt úgy, hogy naponta csak egy kicsit tesz önmagáért! Ez nem egy megszokott “program”, ahol leülsz, jegyzetelsz, majd egyszer talán alkalmazod is a “tanultakat”. Eszközöket kapsz, amelyeket csak használnod kell. És a legfantasztikusabb az egészben, hogy minimális időbefektetést igényelnek. Naponta 10-15 perccel hatalmas változásokat érhetsz el és teheted mindezt könnyedséggel, a leglazább módon! Mert tudom, hogy Te is erre vágysz, amikor ezer feladattal zsonglőrködsz az életedben. 

A 75 napos kihívás pedig csak egy plusz támogatás arra, hogy rajta tartson az úton! Bármikor belevághatsz és a kihíváshoz tartozó kis extrák segítenek abban, hogy tudatosan minden nap egy kicsit tegyél önmagadért a csomagban található eszközök által! 

Ha leosztod a csomag árát csak a 75 napra, akkor naponta 266 forintra jön ki! ( És vannak olyanok, akik már 6 hónapja alkalmaznak mindent a csomagból! 111 forint naponta az akkor!) 

Annyira várom, hogy megtapasztald, hogy mire vagy képes 75 nap alatt naponta pár perc öngondoskodással