RAGYOGJ!

Az élet nem azért van, hogy túléljük a szürke hétköznapokat, hanem azért, hogy ragyogjunk!

Szeretnél végre kiszakadni a szürke hétköznapok monotonitásából? Úgy érzed, hogy az életed lehetne sokkal vibrálóbb, energikusabb…de jelenleg nem ez a valóság?

Csatlakozz most!

22.222 Ft

 

 

 

Ehelyett folyamatos rohanás az egész, gyakran vagy ideges, rendszeresen szorongsz valami miatt és mintha minden nap gyomorgörccsel indulna…miközben magadra erőltetsz egy mosolyt és mindenkinek azt mondod:

“Jól vagyok! Minden rendben!”

Mert ha ránézel az életedre, úgy érzed, hogy nem panaszkodhatsz.

“Másoknak sokkal kevesebb van! Mások sokkal nehezebb körülmények között élnek! Hálásnak KELLENE lennem!”

Mit tartalmaz?

Ezt a csomagot  annak alkottam meg, aki

  • Szeretne kitörni a stresszből, a szorongásból, frusztrációból
  • Szeretne szeretettel fordulni önmagához 
  • Szeretne energikusabb lenni, vibrálóbb, magabiztosabb
  • Szeretne minden nap izgatottan felkelni, mert tudja, hogy fantasztikus napja lesz
  • Szeretne kiegyensúlyozott lenni, nyugodt…legyen szó bármilyen szituációról 
  • Szeretne egészséges, fitt lenni mind fizikálisan, mind mentálisan
  • Szeretne álmodni, vágyakozni és alkotni…és elérni bármit, amit akar! 

És mindezt úgy, hogy naponta csak egy kicsit tesz önmagáért! Ez nem egy megszokott “program”, ahol leülsz, jegyzetelsz, majd egyszer talán alkalmazod is a “tanultakat”. Eszközöket kapsz, amelyeket csak használnod kell. És a legfantasztikusabb az egészben, hogy minimális időbefektetést igényelnek. Naponta 10-15 perccel hatalmas változásokat érhetsz el és teheted mindezt könnyedséggel, a leglazább módon! Mert tudom, hogy Te is erre vágysz, amikor ezer feladattal zsonglőrködsz az életedben. 

MIT TARTALMAZ A CSOMAG? 

30 napos stresszoldó gyakorlatsor program 

A leglazább, leglustább “edzés” amivel találkoztál. Nemcsak a stressz szintedre lesz hihetetlen hatással, de az alakodra is. Naponta pár perc és akár az ágyadban is végezheted. Mi ez, ha nem fantasztikus? 

Tudatalatti programozó hanganyagok 

Hagyd, hogy átprogramozzam az elméd úgy, hogy közben neked semmit nem kell tenned! Kiegyensúlyozottabbnak, boldogabnak fogod érezni magad, hirtelen megjelennek az életedben az apró csodák és azt érzed, hogy képes lennél meghódítani az egész világot! 0 percet vesz el a napodból, hiszen hallgathatod mosogatás közben, edzés alatt vagy akár alvás közben is. Erre mondják, hogy WIN-WIN! 

Meditációk

Bevezetlek a meditációs technikámba, amely naponta 10-15 percet igényel. De tudod…mindig gondolok arra, hogy legyenek olyan eszközök az eszköztáradban, amelyeket bevethetsz a rohanós hétköznapokon is és ugyanazt a hatást adják, mint az, hogy leülsz pár percre és kapcsolódsz önmagaddal. Ez a csomag tényleg olyan, amely a legpörgősebb napokon is pillanatok alatt varázsol el a nyugalom szigetére! 

Vizualizációk 

Amire fókuszálsz, azt teremted meg! Tudtad, hogy az agyad nem tud különbséget tenni valóság és elképzelés között? Top sportolók használják a vizualizációt annak érdekében, hogy jobban teljesítsenek a versenyeken. Egyszerű, hatásos és a legjobb érzés látni, hogy amit elképzelsz, az egyszer csak valósággá válik! 

Idegrendszer szabályozó gyakorlatok 

Érezted már úgy, hogy benne vagy egy szituációban és egyszerűen csak felrobbannál? Egy rosszul sikerült beszélgetés egész nap feszültté tesz? A gyakorlatok többségét alkalmazhatod szinte bárhol és pár másodperc alatt a gyomorgörcs, a feszültség szertefoszlik és utánuk a jóleső érzés marad, amit egy finom, meleg, biztató ölelés ad. 

BÓNUSZOK

Jó éjszakát! rituálé ( Úgy fogsz aludni, mint egy baba! Vagy mint a férjed! :-)) 

Motiváció injekció meditáció ( Bármikor, amikor elfogy az erő a céljaiddal kapcsolatban!) 

Elengedés meditáció ( Amikor ideje megszabadulni attól, ami már nem szolgál téged!) 

Feszültségoldó szemmozgásos gyakorlat ( Tekerd le 0-ra az érzelmi töltetét bármilyen nemkívánatos érzésnek!) 

KORLÁTLAN IDEIG FOGSZ HOZZÁFÉRNI A CSOMAG ELEMEIHEZ, NINCS IDŐKORLÁT!

*A csomag 70%-ban a Ragyogj kihívás és a Ragyogj 2.0 kihívás során átadott technikákat tartalmazza!