Indulj el!

Alkalmazd az olajokat helyileg is!

Bizony az olajokat lehet helyileg is alkalmazni!

Bártan higítsátok őket bázisolajokkal, vagy akár krémekbe, de még a fürdővízbe is mehet belőlük, hiszen így is csodásan kifejtik a hatásukat, ráadásul, ha nincs kéznél a diffúzor, sem kell lemondani a terápiás erejükről, illetve spórolni is tudsz ezáltal a termékekkel!

Bázisolajok:

Nagyon fontos, hogy az úgy nevezett forró olajokat, mindig hígítva alkalmazzuk. Ilyen például a :

Thieves, Panaway, Basil, Cassia, Cinnamon Bark, Lemongrass, Clove, Oregano, Thyme, Peppermint, Spearmint, Wintergreen, Nutmeg, Geranium, Black Pepper, Abundance, Raven, Cool Azul, Christmas Spirit, Immupower, Light the Fire, Magnify your Purpose, Aromaease

 
video

GYEREKEK:

A gyermekek esetében kiemeltem fontos a hígítás betartása!

A Várandósság és babák című e-bookban rengeteg hasznos információt találsz az alábbiakon kívül is!

Érdemes először tesztet végezni a talpacskákon, hogy nem érzékeny-e gyermekünk a rollerkeverékre!

Amennyiben nem látunk panaszt kenhetjük is az érintett területre a keveréket, fogacskák esetén állkapocs vonalára, pocakfájásnál a hasra, az immunerősítő, altató, és nyugi keverékek pedig mehetnek a pulzus pontokra.

 

Fontos megjegyezni, hogy alvásproblémák esetén, gyerekek esetén is a kiváltó okot kell először megkeresni. Lehet, hogy fogfájás, vagy hasfájás okozza a rossz éjszakákat, ilyenkor első sorban ezt kell kezelnünk, illetve bizonyos életszakaszokban más-más olajok fognak bevállni az alvás esetében, így érdemes kísérletezni.