Testradírok

  • Post category:DIY & Tippek
  • Reading time:3 mins read

Bármennyire is azt gondoljuk, hogy egyedül vagyunk a narancsbőr problémájával…ez nem igaz. Legutóbbi kutatások azt mutatták, hogy 21 éves korosztály 85%-a rendelkezik narancsbőrrel. Szóval ez a hölgyeknél nagyon is “normális” jelenség és az idő előrehaladtával még inkább az. A mértéke azonban változó lehet és bár teljesen valószínűleg soha nem tűntetjük el, mérsékelni és esztétikusabbá tudjuk tenni. Első sorban meghatározó a táplálkozás, a mozgás, de számos praktika van, amit bevethetünk. KATTINTS IDE ÉRTÜK! 

A kávézaccos bőrradír nagyon jó, de eléggé sok kosszal jár, így kerestem valamit, ami ennél is jobb és nem jár annyi macerával! Íme az eredmény:

Grapefruit- Peppermint testradír

1 csésze cukor ( lehet barnacukor is, de akkor kicsit barnás lesz a szín)

1/2 csésze kókuszolaj

15-20 csepp Grapefruit illóolaj 

1-2 csepp Peppermint illóolaj

Keverj össze mindent és már kész is van! Használd hente 2-3 alkalommal.

A borsmenta segít a keringés fokozásában, míg a grépfrút a nyirokrendszerre hat jótékonyan.


Kék bőrradír

3 csepp Blue Tansy

3 csepp Copaiba

Cukor

Kókuszolaj

3 csepp Blue Tansy és Copiba, valamint egy kis cukor és kókuszolaj segítségével,( ki mekkora mennyiséget szeretne a mértékegységek változhatnak) nagyszerű testradírt tudtok készíteni magatoknak házilag! Teljesen természetes, és a Blue Tansy olaj nagyon jó a száraz és érzékeny bőrűek számára, ráadásul segít a bőrpír-és irritáció elmulasztásában is. Probáljátok ki!

Kattints ide, ha szeretnél regisztrálni!

Vélemény, hozzászólás?