VIZUALIZÁCIÓ

A vizualizáció nem azt jelenti “ hogy gondolj rá és megtörténik”.

Ez egy tudományosan bizonyított teljesítményfokozó eszköz. Az agyunk nem képes különbséget tenni aközött, hogy mi valós és mi nem.
Számos kutatás bebizonyította, hogy szimplán vizualizáció által képesek vagyunk ugyanazt a változást elérni, mintha fizikálisan tennénk meg.
Például ugyanannyira nőtt azoknak az izomtömege, akik elképzelték, hogy edzenek, mint akik valóban megtették. Elképesztő, nem? Az elit sportolók alapvető technikája a vizualizáció, hogy jobban teljesítsenek. Itt az idő, hogy Te is bevesd!
 
Amikor elképzeljük az adott dolgot, akkor az agyunkban lévő idegsejtek, amelyek az információt szállítják, úgy érzékelik, mintha ez egy megtörténő dolog lenne. Ezáltal új idegpályák jönnek létre, amely arra programozza a testet, hogy úgy viselkedjen, ami megfelel ennek a képnek.
A vizualizáció nem helyettesíti a befektetett munkát, de mindenképpen fokozza annak hatásosságát. Erőteljes eszköz, amely hozzájárul, hogy pozitív szokásokat alakíts ki, amelyek elvezetnek az álom élethez.
 

Hogyan használd?

Bármikor, amikor van rá időd. Felkelés után és lefekvés előtt extra befogadó a tudatalattink, így a legoptimálisabb akkor. Én személy szerint lefekvés előtt szeretem megcsinálni leginkább, hiszen így többszörösen van pozitív hatása. Legfogékonyabb a tudatalattim ( theta állapotban vagyunk ilyenkor) és ezeket a pozitív, jóleső érzéseket viszem magamba alváshoz, amivel aztán tovább tud foglalkozni a tudatalatti és ennek nagyszerű hatása lesz az alvásom minőségére és a reggeli állapotomra is.
*A hanganyagokat le tudod tölteni, amennyiben a lejátszó végén található három egymás alatti pontra kattintasz, majd a letöltés lehetőségre! Kérlek, ha telefonra nem tudod letölteni, próbáld meg számítógépre, vagy esetleg egy másik böngészővel! Ha továbbra sem sikerül, írj üzenetet az info@berenyiszandra.com-ra!

Jövőbeli én vizualizáció

Mit üzent a jövőbeli éned? Milyen volt a vizualizáció? Mit éreztél? Mit láttál? Ki nézett vissza rád a tükörből? Letöltöm

Úgy történt, ahogy szerettem volna vizualizáció

Mi volt a 3 szó? Letöltöm