HANGOLÓDJ RÁ A BŐSÉG ENERGIÁJÁRA

Neked is vannak nagy álmaid? Szeretnéd beutazni a világot? Olyan életre vágysz, ahol bármit megvehetsz anélkül, hogy rosszul éreznéd magad? Szeretnél egy életet, ahol a pénz igazából a lehetőségek forrása és nem a frusztrációé? Vagy bár elég pénzed van, de folyamatosan azon aggódsz, hogy ennek egyszer majd vége? Esetleg jól élsz anyagilag…de életed az nincs, mert annyit dolgozol? Feláldozol minden idődet, amit a családoddal tölthetnél, hogy megteremtsd nekik az anyagi jóllétet, miközben rosszul érzed magad, mert  leginkább csak arra vágysz, hogy velük legyél? 

A bőség mindannyiunknak mást jelent és ez fantasztikus! 

Csatlakozz most!

22.222 Ft

 

Lehet, hogy Te arra vágysz, hogy soha ne kelljen aggódni többé a  pénzügyek miatt, míg mások luxus életről álmodoznak és vannak olyanok is, akik elegendő pénzt szeretnének, szabadságot és hogy sok időt tölthessenek azzal, ami igazán lángra gyújta a szívüket. 

Legyen bármi is a vágyad a bőséggel kapcsolatban, ez a 2 részes mini program igazi áttörést fog hozni ebben számodra!

A Hangolódj rá a bőség energiájára! mini programban, mélységeiben bemutatom a manifesztáció művészetet azzal kapcsolatban, hogy hogyan is vonzhatsz be még több pénzt az életedbe! 

De ez  a 2 részes program nem csak azt mutatja meg, hogy hogyan vonzhatsz be több pénzt az életedbe, hanem segíteni fog átalakítani a belső kapcsolatodat a pénzzel, ad egy nagyfokú tudatosságot és kitörhetsz általa a hiány és félelem folyamatos körforgásából. 

Ez a mini program segíteni fog abban, hogy felfedezd és megértsd a korlátozó hiedelmeket és gátakat, amelyek benned vannak a bőséggel kapcsolatban. Olyan technikákat és olyan szemléletmódot kapsz, amely teljesen átírja a gondolkodásmódodat és az energiádat is az anyagi függetlenséggel. El fogod sajátítani, hogy hogyan használhatod a gondolataid, érzelmeid  erejét arra, hogy aztán végül úgy cselekedj, hogy az még több pénzt és igazi bőséget hozzon  az életedbe. 

Szóval, ha szeretnél bőségben élni, akkor a Hangolódj rá a bőség energiájára! program 2 modulja egy igazi  gyorsítósáv lesz hozzá! 

Életed végéig hozzáférésed lesz az anyaghoz!

Mit tartalmaz?